Ултразвуков пилинг (2013-2020)

Ултразвуков пилинг – с помощта на ултразвук, лицето се почиства от дълбоките замърсявания, мъртвите рогови клетки, комедоните и излишното омазняване. Този тип почистване е безболезнено и за разлика от механичния метод, не оставя върху кожата видими следи като подуване или зачервявания. Едно от основните преимущества на ултразвука е, че този вид пилинг отстранява само мъртвите клетки, без да травмира младите и новите. При ултразвуковия пилинг се осъществява дълбоко почистване на кожата, благодарение на което се подобрява естественото й овлажняване. В резултат от нежното въздействие на процедурата, горният слой на епидермиса се обновява, а кожата става мека, свежа и подмладена. Ултразвуковият пилинг тонизира мускулите на лицето, оказва „лифтинг“ ефект и масажира тъканите на клетъчно ниво. Процедурата активира обмяната на веществата, усилва регенерацията на тъканите и стимулира производството на колаген и еластинови фибри.

Мултифункционален апарат за нефритена и кислородна терапия, ултразвуков пилинг, криотерапия и биоелектростимулация

1. Нефритен накрайник – топлинен биоенергиен поток се доставя по естествен път от нефритената глава от Мианмар, която бързо презарежда кожата с природни елемнти като цинк, магнезий, желязо, мед,хром, манган, кобалт и др. като по този начин се прегрупират разрушените им структури, което я прави енергиен нефритен акумулатор. Нефритената термотерапия – насърчава микроциркуклацията и повишава метаболизма на кожата. От дълбоки времена нефритът се е считал за първо средство за лекуване на различни заболявания. В много страни по света, сфери от нефрит и досега се използват за масаж на тялото и лицето. Нефритът притежава способността и да изглажда кожата на лицето.

2. Кислороден спрей – насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. осигурява дълбокото проникване на козметични продукти и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

3. Накрайник за Биолифтинг на околоочен контур. Био лифтингът е микро електрически ток с ниски нива на енергията, който е съобразен с естествените електрически импулси на тялото. Той стимулира кръвообращението и съкращава мускулните влакна във вид на пасивна гимнастика. Спомага за проникването на активни съставки в дълбочина. Обикновено се прилага в зоната на околочния контур. Резултатите са видими непосредствено след процедурата: 1) oчите изглеждат отпочинали и освежени; 2) успокояват се oтоците; 3) намаляват тъмните кръгове; 4) редуцират се финните линии; 5) стягат се мускулите на очите, увеличава мускулната гъвкавост и подчертава контура.