Нанотерапия (2013-2020)

Платинен нано-колоиден генератор –  уникална нанотехнология с платина!

Платинов  наноколоиден генератор чрез експлозия използва протичане на ток с висока плътност през метал с максимизирани съпротивителни характеристики. При този процес  за много кратко време се образува плазма и се получават милиони  наноколоидни  частици с размер 3 nm. Платината е един от най-добрите антиоксиданти и е полезна  при терапии против стареене.
Нанотехнологията позволява намаляване на бръчките като възстановява колагена
- повишаване хидратацията на кожата
- повишаване защитата на кожата, оказвайки силно антисептично и антиоксидантно действие.

Нанотерапията е една от последните иновации на козметичната индустрия. Не зависи от слънце или студ, може да се работи през всичи сезони. Нанотерапията, за разлика от други процедури за лице и деколте, които вкарват активни вещества на по-горни слоеве, дава резултатност в по-дълбоките слоеве на кожата. Едновременно с третирането на определения проблем на кожата има и антиоксидантно действие.

Какво представлява нанотерапията?
Платиновият наноколоиден генератор използва протичането на ток с висока плътност през метал с максимални съпротивителни характеристики. Серума с който се извършва нанотерапията се активира светлинно и се преобразува в плазма, обогатена с платина. Получават се наноколоидни частици с размер 3 nm. Те проникват в дълбоките слоеве на кожата и безпроблемно се усвояват. Наноколоидната плазма се поставя в специален ролер и се третира кожата.

Съвместимост с други процедури?
Нанотехнологията е съвместима с RF, кислородна терапия и фототерапии. Прилагането на нанотерапия седмица след химичен или билков пилинг възстановява и регенерира кожата още по-добре.

Колко процедури са необходими?
Може да се направи като самостоятелна процедура, когато трябва спешно кожата да изглежда добре или курс от 4 процедури като лечение.